Hoe

Ik ga ICT teams en andere teams die intensief samenwerken helpen om (beter) agile te werken. Dit doe ik door maatwerk training te geven over agile en scrum of de agile methode die goed bij het team en het bedrijf past. Een agile team kan optimaal werken in een bedrijf dat doordrongen is van de agile mindset. Dit is de reden dat ik alle lagen van het bedrijf meeneem in de transitie naar agile.

Omdat mijn specialismes testen, proces- en kwaliteit management zijn, consulteer ik in het implementeren van kwaliteit van de software of de infrastructuur in het ontwikkelproces. Door een combinatie van toepassen van learnings in soft-skills én nieuwe technologieën op dit gebied, moet kwaliteit een continue onderdeel worden in het proces. Op deze manier is jouw bedrijf op elk moment klaar voor die belangrijke audit en kunnen je ontwikkelingen met gepaste snelheid door blijven gaan.

Om mensen enthousiast te maken en houden voor agility geef ik workshops of organiseer events om op een leuke manier met agility bezig te zijn. Je kunt denken aan een workshop agility&sports of aan een open space met jouw bedrijf of meerdere bedrijven samen. Gedreven door de vraag van bedrijven zullen er meer workshops of events volgen.

de scrumfabriek, uw agile coach.

“People are what make companies agile, not approaches, methodologies or tools.”
― Pedro Gaspar Fernandes (rebel)